• A taula amb km 0.

    Guia de restaurants km 0 de Catalunya 2012

    Solà, Rosa/Rossi, Daniele Pol·len Edicions Ref. 9788486469290 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta guia inclou, per segon any consecutiu, els restaurants km 0 , els establiments que han rebut el guardó i distintiu d?Slow Food. El 2012 ha reunit 33 cases de menjar. Tots ells acompanyats d?itineraris d?apropament a l?entorn amb establiments i indrets singulars de la seva rodalia.Una visita ...
    Dimensions: 210 x 148 x 100 cm Peso: 321 gr
    No el tenim, el vols?
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-86469-29-0
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Solà, Rosa/Rossi, Daniele
    • Nº de pàgines : 148
    • Col·lecció : Producció Neta
    • Nº de col·lecció : 5
    Aquesta guia inclou, per segon any consecutiu, els restaurants km 0 , els establiments que han rebut el guardó i distintiu d?Slow Food. El 2012 ha reunit 33 cases de menjar. Tots ells acompanyats d?itineraris d?apropament a l?entorn amb establiments i indrets singulars de la seva rodalia.
    Una visita a qualsevol supermercat o restaurant és un viatge arreu del món on es pot trobar de tot, sovint a preus rebentats, amb cos però sense vida, ni ànima ni història? llocs on comprar aliments de tot arreu excepte del lloc on som i vivim. Cada vegada es feia més difícil trobar aliments locals i aconseguir-ne ha esdevingut una activitat d?alta recerca. Els restaurants km 0 ja han iniciat aquesta recerca. Són capdavanters de proximitat i posen en valor no únicament la distància curta, sinó també el tracte directe de la Terra a la taula. En aquest sentit, els cuiners i les cuineres són distingides ambaixadores del treball pagès. El bo, el proper i el just posa a taula el valor del treball agrícola per fer-ne, amb la creació culinària, un poema radical amb les arrels profundes dels aliments.
    Malgrat que no es pugui menjar, aquest és un llibre ecològic. L?origen de les fibres cel·lulòsiques, de boscos ben gestionats, l?eliminació de tòxics, el bon ús dels recursos i el respecte a tota la gent. El suport adient per una guia adreçada a les persones lliures que volen seure a taula a compartir cultura alimentària perdurable i arrelada a l?entorn. És a dir, l?autèntic i bon profit.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades