• Vegana i catalana

    La cuina de tota la vida sense ingredients d'origen animal

    Castells Recasens, Marta Viena Edicions Ref. 9788483308868 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d?una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l?àvia. Perquè no volem renunciar als nostr...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 428 gr
    No el tenim, el vols?
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-886-8
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Castells Recasens, Marta
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : Milfulls
    • Nº de col·lecció : 21
    Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d?una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l?àvia. Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc no estem disposats a haver de resignar-nos a recordar amb nostàlgia la cuina de la nostra infantesa, la dels dies de festa, la de sempre.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades