• En la mesa del César

    Los sabores de la antigüedad mediterránea para gastrónomos de hoy

    Isabel Lugo Viena Edicions Ref. 9788483305836 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Las recetas más destacadas de nuestro pasado culinario, listas para ponerlas en práctica en las cocinas de hoy.
    Ancho: 200 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    No el tenim, el vols?
    0,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-583-6
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Isabel Lugo
    • Nº de pàgines : 140
    • Col·lecció : Milhojas
    • Nº de col·lecció : 15
    Las recetas más destacadas de nuestro pasado culinario, listas para ponerlas en práctica en las cocinas de hoy.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades