• HISTÒRIES DE LA BARCELONA GORMANDA

    Un viatge per la ciutat a través del temps, el menjar i el beure

    Sucarrats Miró, Josep/Martín Lamata, Sergi Angle Editorial Ref. 9788416139156 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Barcelona és un rebost inesgotable d'històries gormandes. Els autors ens acompanyen en un viatge per la història de la ciutat a través del menjar i del beure. Per això ens presenten els grans personatges de la cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, Llorenç Torra...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    No el tenim, el vols?
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16139-15-6
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Sucarrats Miró, Josep/Martín Lamata, Sergi
    • Ilustradors : Graus March, Lluís
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : Inspira
    • Nº de col·lecció : 43
    Barcelona és un rebost inesgotable d'històries gormandes. Els autors ens acompanyen en un viatge per la història de la ciutat a través del menjar i del beure. Per això ens presenten els grans personatges de la cuina i la gastronomia barcelonina: Néstor Luján, els Parellada, Rondissoni, Llorenç Torrado, Vázquez Montalbán... I repassen com, en els últims deu segles, ha anat canviant la nostra alimentació (xocolata, cafè, tomàquet), com el pa ha provocat alçaments populars, o com s'han creat i establert els plats i els productes genuïnament barcelonins. ? Sabies que un barceloní va inventar l'any 1777 la primera màquina capaç de produir xocolata sòlida? ? Sabies que l'arròs Parellada es diu així pel client que sempre el demanava i no pel cuiner que va fer-lo famós? ? Sabies que els fundadors de les grans cerveses barcelonines eren d'Alsàcia? ? Sabies que al restaurant Semproniana s'hi va rodar una pel· lícula porno? ? Sabies que el primer restaurant xinès de la ciutat el va obrir un capellà exiliat? ? Sabies que Picasso va regalar una obra seva al pastisser Escribà després de rebre una mona? Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera. Deu segles d'anècdotes suculentes entre fogons, cuiners i restaurants de la ciutat més llaminera.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades