• Escuela de pasta y salsas

    Larousse Editorial Larousse Ref. 9788416368341 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Cómo se elaboran unos raviolis? ¿Cuántos tipos de ñoquis se pueden preparar si se sustituyen las patatas por otros ingredientes? ¿Qué diferencia hay entre las pappardelle y los tallarines? ¿Cómo se elabora el pesto genovés? ESCUELA DE PASTA Y SALSAS recoge técnicas básicas y ofrece todas las claves...
    Dimensions: 240 x 200 x 17 cm Peso: 787 gr
    Disponible
    22,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16368-34-1
    • Data d'edició : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Larousse Editorial
    • Traductors : Trilla Segura, Jordi
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : Larousse - Libros Ilustrados/ Prácticos
    ¿Cómo se elaboran unos raviolis? ¿Cuántos tipos de ñoquis se pueden preparar si se sustituyen las patatas por otros ingredientes? ¿Qué diferencia hay entre las pappardelle y los tallarines? ¿Cómo se elabora el pesto genovés?

    ESCUELA DE PASTA Y SALSAS recoge técnicas básicas y ofrece todas las claves para elaborar unos platos que vuelven locos a grandes y pequeños. Esta auténtica biblia del ingrediente estrella de la cocina italiana se organiza en los siguientes capítulos:

    Utensilios cortapasta, bandeja molde para raviolis, mortero?
    Pasta de sémola orecchiette, cavatelli, trofie?
    Pasta de huevo tallarines, lasaña, passatelli?
    Pasta rellena tortelli, agnolotti, fagottini?
    Ñoquis de patatas, de calabaza, a la romana?
    Pasta especial verde, de castañas, de farro, de tinta de sepia?
    Salsas & cía. pesto genovés, carbonara, salsa alla Norma?

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades