• La nova cuina de les Garrigues

    Diversos autores Fonoll Ref. 9788494111969 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest recull aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s'hi barregen sabors antics i noves textures, nous ingredients i productes de sempre, de la terra. Passat i present s'uneixen per crear pla...
    Dimensions: 210 x 210 x 8 cm Peso: 250 gr
    No el tenim, el vols?
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-941119-6-9
    • Data d'edició : 01/12/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Diversos autores
    • Nº de pàgines : 120
    • Col·lecció : La nova cuina lleidatana
    • Nº de col·lecció : 1
    Aquest recull aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s'hi barregen sabors antics i noves textures, nous ingredients i productes de sempre, de la terra. Passat i present s'uneixen per crear plats que, heretats d'una llarga tradició gastronòmica i sobre la base del producte garriguenc per excel?lència, l'oli d'oliva verge extra, ara són reelaborats amb el toc de la modernitat i maridats amb els millors vins de la comarca.
    Els convidem, per tant, a descobrir la nova cuina de les Garrigues.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades