Receptes tradicionals del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta5A EDICIÓ Receptes recollides de la tradició oral del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta. L'autora, antropòloga cultural i museòloga, aplega en el receptari àpats populars, que...9788413562551Queralt Tomàs, Carme
Cossetània
miércoles, 1 de marzo de 2023
El receptari més complet del nostre patrimoni gastronòmicEl Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats...9788418928949, INSTITUT CATALÀ DE LA C...
Ara Llibres
miércoles, 1 de marzo de 2023
Converses amb Josep Lladonosa i GiróEl llibre més personal d’un dels cuiners de referència del país, en què no es mossega la llengua parlant sobre la cuina moderna i l’star system dels darrers anys.En aquest recull d...9788418908903MAMBRILLAS FINESTRA, IVAN
Viena Edicions
domingo, 1 de enero de 2023
Receptes tradicionals catalanes posades al diaUN LLIBRE QUE RECULL TRADICIÓ I MODERNITAT, AMB PRODUCTES DEL MAR I DE LA TERRA COM A PRINCIPALS PROTAGONISTES La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de ...9788413562292Castell Vidal, Jeroni
Cossetània
martes, 1 de noviembre de 2022
800 receptes d'avui i de sempreUn recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redesco...9788418033568Lladonosa i Giró, Josep
Rosa dels Vents
martes, 1 de noviembre de 2022
Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogonsBrous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre. Un...9788418062902Parellada, Ada
Rosa dels Vents
martes, 1 de noviembre de 2022
EVACUINERA PROPOSA IDEES I SOLUCIONS PER ESTALVIAR TEMPS I ESFORÇOS A LA CUINA, I AIXÍ PODER GAUDIR DE LES COSES IMPORTANTS. _Cuina per a famílies estressades_ és un llibre de rece...9788413562254Olivares i Busquets, Eva
Cossetània
sábado, 1 de octubre de 2022
La Barcelona menestral a taula amb Emili VilanovaEmili Vilanova (Barcelona, 1840-1905) és l’escriptor més representatiu de la literatura costumista catalana del segle XIX. Nascut en una família d’enveladors i adornistes del barri...9788418680199Domènech, Joan de Déu
L'Avenç
miércoles, 1 de junio de 2022
De la ruta del Cister a la Costa DauradaEls plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega.Amanida de mussola seca, rome...9788418908460Fàgrega, Jaume
Viena Edicions
domingo, 1 de mayo de 2022
La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i ...9788418473654Bueno Calderón de la Barc...
Larousse
viernes, 1 de octubre de 2021
Els llegums · l'arròs · la pastaLes cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans t...9788412156980Marqués Carbonell, Vicent
Edicions Sidillà
jueves, 1 de octubre de 2020
Es tracta d'un llibre amb motiu de la celebració dels 25 anys del col·lectiu de restaurants "La Cuina de l'Empordanet". Amb articles de plomes i especialistes destacats com són Miq...9788412001747AA.VV
Edicions Vitel.la
domingo, 1 de marzo de 2020
Les olles · Les verduresLes cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans t...9788494928178Marqués, Vicent
Edicions Sidillà
miércoles, 16 de octubre de 2019
«Manel Sousa aconsegueix donar color i forma a tot el que sempre ens ha explicat de la seva passió, la cuina. I aconsegueix també, amb una selecció acurada de receptes, tècniques, ...9788417188757Sousa, Manel
Comanegra
jueves, 1 de noviembre de 2018
Les salses · Els aperitius · Les ensalades · Les sopesLes cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, ...9788494748486Marqués, Vicent
Edicions Sidillà
lunes, 1 de octubre de 2018
Reedició del llibre d?Isidra Maranges (premi Josep Mercader 2011); indispensable per a tots aquells que vulguin saber com era la nostra cuina medieval9788423208166Maranges i Prat, Isidra
Rafael Dalmau
viernes, 1 de abril de 2016
La nova edició ampliada de Les cuineres de Sils, amb més records de la cuina antiga, nous suggeriments iconsells basats en l?experiència i amb un capítol extens dedicat a les postr...9788482647272DE SILS , CUINERES
RBA Libros
martes, 1 de septiembre de 2015
Els productes més nostrats i les receptes més saboroses. Únics, frescos, exquisits i catalans: de la terra al plat!Amb Sa i català coneixerem tots els detalls dels nostres producte...9788415642848Calls i Xart, Albert
Alrevés
martes, 1 de julio de 2014
En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l?autor, «una cuina creada al llarg delssegles, una cuina nacional de característiques inigualables». El cuiner ex...9788482646435LLADONOSA , JOSEP
RBA Libros
sábado, 1 de marzo de 2014
Castellón, Valencia y AlicanteNo solo de los mil y un arroces vive la cocina valenciana. Crisol de culturas y civilizaciones, la gastronomía valenciana saca el mejor partido de la increíble abundancia y diversi...9788484785880Aleu Amat, Oriol/Monné, T...
Triangle postals
sábado, 1 de marzo de 2014
Castellón, Valence et AlicanteNo solo de los mil y un arroces vive la cocina valenciana. Crisol de culturas y civilizaciones, la gastronomía valenciana saca el mejor partido de la increíble abundancia y diversi...9788484785903Aleu Amat, Oriol/Monné, T...
Triangle postals
sábado, 1 de marzo de 2014
Castellón, Valencia and AlicanteValencian cuisine does not live by thousands of rice dishes alone. A melting pot of cultures and civilizations, Valencian cuisine can get the most out of the incredible abundance a...9788484785897Aleu Amat, Oriol/Monné, T...
Triangle postals
sábado, 1 de marzo de 2014
Aquest recull aplega una selecció de la millor cuina garriguenca, vista a través dels ulls de les noves generacions de xefs de la comarca. En les seves receptes s'hi barregen sabor...9788494111969Diversos autores
Fonoll
domingo, 1 de diciembre de 2013
Qui deia que els cupcakes no són un pastís català? Bé, potser no són tradicionals, però catalans, ho són deple dret. Si no, fullegeu aquest llibre i descobrireu el cupcake de Sant ...9788482646565RUSIÑOL VILALTA, LAURA/TU...
RBA Libros
martes, 1 de octubre de 2013