• Torres a la cuina

    TORRES, SERGIO/TORRES, JAVIER Plaza & Janes Ref. 9788416430215 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultat...
    Dimensions: 244 x 197 x 17 cm Peso: 832 gr
    No el tenim, el vols?
    21,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16430-21-5
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : TORRES, SERGIO/TORRES, JAVIER
    • Traductors : NUENO COBAS, NEUS;
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Nº de col·lecció : 136091

    Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.

    La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.

    Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.

    Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.

    A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l'índex del llibre és també una declaració de principis:

    El fons és la base, la base és el fons
    La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.

    Cuina de records
    Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.

    Menys és més
    Elaboracions senzilles amb resultats d'alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.

    Productes per tocar el cel
    Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.

    Acollir, rebre, compartir
    Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.

    Espai Il·lusió
    Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades