La llibreria està tancada per vacances del 31 de juliol fins al 25 d'agost. Les comandes que feu durant aquestes dates es començaran a preparar a partir del 26 d'agost. Bon estiu!
S'ha acabat menjar sempre el mateix. Per fi, l'Isma Prados ha reunit en un volum les seves millors receptesi ens les presenta amb l'estil que l'ha fet popular. Són fórmules imaginatives, senzilles, sanes i saboroses queconviden a perdre la por a la cuina i a provar noves experiències gastronòmiques....
S'ha acabat menjar sempre el mateix. Per fi, l'Isma Prados ha reunit en un volum les seves millors receptes i ens les presenta amb l'estil que l'ha fet popular. Són fórmules imaginatives, senzilles, sanes i saboroses que conviden a perdre la por a la cuina i a provar noves experiències gastronòmiques. Dels entrants fins a les postres, l'Isma Prados repassa el nostre saber culinari i ens l'ofereix en 365 plats pensats pel dia a dia. Un receptari destinat a convertir-se en un clàssic.
Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.