• La gastronomia del benestar

    Cuina de temporada per al plaer

    Arola Martínez, Sergi Angle Editorial Ref. 9788415002345 Altres llibres del mateix autor
    Receptes per al plaer i la salutLa gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos ...
    Ancho: 240 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    No el tenim, el vols?
    33,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-34-5
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Arola Martínez, Sergi
    • Nº de pàgines : 184
    Receptes per al plaer i la salut

    La gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. 'Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán', diu Sergi Arola, 'ens hem volgut limitar a l'estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes'. La reflexió a l'entorn de la cuina als balnearis li recorda quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire sobre quina era la seva base més important dels seus plats. 'C'est l'eau, le plus important!', li va respondre. I és que cal triar l'aigua adequada per a cada plat i les aigües termals obren tot un món de possibilitats.

    A més de les receptes, il·lustrades amb fotografies de Francesc Guillamet, el llibre compta amb una presentació de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a càrrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastronòmic de Salvador Garcia-Arbós.



    Sergi Arola

    (Barcelona 1968) Alumne dels cuiners Ferran Adrià i Pierre Gagnaire, va ser responsable del restaurant La Broche a l'Hotel Miguel Ángel a Madrid, on va aconseguir dues estrelles Michelin. Actualment s'ocupa de la cuina de l'Hotel Arts a Barcelona i l'any 2008 va obrir el seu propi restaurant a Madrid, Sergi Arola-Gastro, on desenvolupa la seva creativitat i que té dues estrelles Michelin.



    Web del restaurant Sergi Arola-Gastro

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades