• La cuina modernista

    Obrers, menestrals, burgesos i indians

    Fàbrega Colom, Jaume Viena Edicions Ref. 9788483308622 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del mo...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 603 gr
    No el tenim, el vols?
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-862-2
    • Data d'edició : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Fàbrega Colom, Jaume
    • Nº de pàgines : 264
    • Col·lecció : Milfulls
    • Nº de col·lecció : 19
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l'època, plats que constitueixen l'origen de la nostra memòria gustativa.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades