• Fisiología del gusto

    BRILLAT-SAVARIN, JEAN ANTHELME Books4pocket Ref. 9788415870265 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trasncendente, denominado por muchos la biblia de la gastronomía", es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin...
    Ancho: 125 cm Largo: 192 cm Peso: 344 gr
    No el tenim, el vols?
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15870-26-5
    • Col·lecció : Books4pocket
    • Nº de pàgines : 352
    • Autors : BRILLAT-SAVARIN, JEAN ANTHELME
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Any d'edició : 2014
    • Data d'edició : 01/01/2014
    Fisiología del gusto, o Meditaciones de gastronomía trasncendente, denominado por muchos la biblia de la gastronomía", es una obra digna de ser considerada como el primer texto gastronómico del mundo, pues antes de él, comenzando por el romano Apicio, sólo se habían escrito meros recetarios. Savarin convirtio el arte culinario en una autética ciencia en la que incluía química, física, medicina y anatomía."

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades