• Todo sobre la carne

    Le Caisne, Arthur Lunwerg Ref. 9788416890675 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿Cuáles son las mejores razas de vacuno mayor?El tartar, ¿picado o cortado con cuchillo?¿Qué cortes de vacuno menor son los más sabrosos?El jamón, ¿de pata negra o de bellota 100% ibérico?¿Qué cordero escoger?¿Cómo preparar el pollo?¿Cuáles son las mejores sales para una carne?¿Qué trucos se pueden ...
    Ancho: 185 cm Largo: 240 cm Peso: 952 gr
    No el tenim, el vols?
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16890-67-5
    • Data d'edició : 01/09/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Le Caisne, Arthur
    • Traductors : Otero Porta, María
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : Gastronomía

    ¿Cuáles son las mejores razas de vacuno mayor?


    El tartar, ¿picado o cortado con cuchillo?


    ¿Qué cortes de vacuno menor son los más sabrosos?


    El jamón, ¿de pata negra o de bellota 100% ibérico?


    ¿Qué cordero escoger?


    ¿Cómo preparar el pollo?


    ¿Cuáles son las mejores sales para una carne?


    ¿Qué trucos se pueden usar en las marinadas?


    ¿Hay que darle la vuelta a la carne durante la cocción?


    Las respuestas a estas preguntas, y tantas otras, quedan recogidas en este libro exhaustivo y práctico que colmará las expectativas de todos aquellos que disfrutan saboreando una buena carne. En él, se desvelan los secretos mejor guardados de los criadores y carniceros más experimentados, en un estilo cercano que no por ello olvida los resultados de las últimas investigaciones científicas. Una auténtica delicia para los paladares carnívoros.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades