La llibreria està tancada per vacances del 31 de juliol fins al 25 d'agost. Les comandes que feu durant aquestes dates es començaran a preparar a partir del 26 d'agost. Bon estiu!
- 64 recetas de hamburguesas creativas tanto clásicas como veganas, desde las que llevan doble de queso hasta versiones dulces- Con numerosas recetas de acompañamientos, como patatas, salsas y ensaladas- Técnicas para preparar hamburguesas perfectas, conceptos básicos indispensables y determinación ...
- 64 recetas de hamburguesas creativas tanto clásicas como veganas, desde las que llevan doble de queso hasta versiones dulces
- Con numerosas recetas de acompañamientos, como patatas, salsas y ensaladas
- Técnicas para preparar hamburguesas perfectas, conceptos básicos indispensables y determinación del punto de asado adecuado
- Con atractivas fotografías en color en cada receta, instrucciones detalladas paso a paso, especificación del tiempo de cocción e información nutricional
Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.