La llibreria està tancada per vacances del 31 de juliol fins al 25 d'agost. Les comandes que feu durant aquestes dates es començaran a preparar a partir del 26 d'agost. Bon estiu!
Los platos con arroz son tan sabrosos que parecen difíciles de hacer y muchos principiantes no se atreven acocinarlos. Pero es un falso temor. Este libro explica cómo elegir el arroz adecuado para cada plato y las técnicas decocción básicas. Luego solo hay que seguir las indicaciones para preparar f...
Los platos con arroz son tan sabrosos que parecen difíciles de hacer y muchos principiantes no se atreven a cocinarlos. Pero es un falso temor. Este libro explica cómo elegir el arroz adecuado para cada plato y las técnicas de cocción básicas. Luego solo hay que seguir las indicaciones para preparar frescas ensaladas de verano, arroces a la cazuela, paellas, postres o arroces exóticos, con todo su poder nutritivo y su gran capacidad de absorber el sabor de los ingredientes que lo acompañan.
Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.