• Sous Vide

    Iniciación a la técnica de cocción más delicada

    Hubertus Tzschirner Fackelträger Ref. 9783771600181 Altres llibres del mateix autor
    ¡No existe forma más delicada y sabrosa de cocinar el pescado, la carne, las verduras o la fruta! En la cocción al vacío, los ali-mentos se envasan sin aire y se someten a cocciones largas en un baño de agua a una temperatura baja y constante. Las ven-tajas están claras: la cocción al vacío conserva...
    Dimensions: 280 x 240 x 31 cm Peso: 1647 gr
    No el tenim, el vols?
    50,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-3-7716-0018-1
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : Hubertus Tzschirner
    • Nº de pàgines : 256
    ¡No existe forma más delicada y sabrosa de cocinar el pescado,
    la carne, las verduras o la fruta! En la cocción al vacío, los ali-
    mentos se envasan sin aire y se someten a cocciones largas en
    un baño de agua a una temperatura baja y constante. Las ven-
    tajas están claras: la cocción al vacío conserva mejor las vita-
    minas, ofrece una consistencia perfecta, conserva aromas y
    jugos, y garantiza texturas al dente. El libro Sous-vide explica y
    fundamenta la teoría y los principios de este tipo de cocción, de-
    talla el equipamiento básico necesario y, con sus más de 60 re-
    cetas creativas, le facilita el perfecto inicio en la técnica de la
    cocción saludable por excelencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades