• Destil·lant Escòcia

    Homenatge d'El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa

    Roca Fontané, Joan/Roca Fontané, Josep/Roca Fontané, Jordi Librooks Ref. 9788494872525 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa.Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!La insaciable curiositat gastronòmica dels german...
    Dimensions: 260 x 240 x 33 cm Peso: 1980 gr
    No el tenim, el vols?
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-948725-2-5
    • Data d'edició : 01/11/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Roca Fontané, Joan/Roca Fontané, Josep/Roca Fontané, Jordi
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : Cooking
    Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa.

    Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!
    La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment exòtica si es mira des d’una perspectiva mediterrània. En el seu periple per terres escoceses compten amb uns guies de luxe: els dos llibres de viatge del segle XVIII "A Journey to the Western Islands of Scotland", de Samuel Johnson; y "The Journal of a Tour to the Hebrides, de James Boswell".
    Els Roca s’apropen a la gastronomia escocesa de puntetes, amb tacte, de la manera humil i respectuosa amb què se solen apropar a allò que aprecien. Tenen intenció de llegir, ànims per interpretar i ganes d’aprendre de tot el que han vist durant els viatges. El tast de productes, els àpats en restaurants o en els paratges més insospitats i les converses amb especialistes i entusiastes amb qui s’han trobat deixen empremta i, després del merescut descans, els plats per homenatjar Escòcia surten a mansalva. Les quaranta receptes que recull aquest llibre són un tribut als excel·lents productes trobats, un cant a les tradicions i una recerca d’unions entre dues cultures gastronòmiques que no s’assemblen: el Mediterrani i l’Atlàntic al paral·lel 60º.

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades