• La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

    Fàbrega Colom, Jaume Viena Edicions Ref. 9788417998363 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n’ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 250 gr
    No el tenim, el vols?
    26,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17998-36-3
    • Data d'edició : 01/03/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Fàbrega Colom, Jaume
    • Nº de pàgines : 336
    • Col·lecció : Milfulls
    • Nº de col·lecció : 29
    La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n’ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
    A través d’aquest exhaustiu receptari –més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega–, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat d’una cuina tan original com inclassificable, però farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra memòria i que ens resulten del tot genuïns.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades