• Cassoles de Girona

    Receptes tradicionals a foc lent

    Simon-Ferré, Abraham Viena Edicions Ref. 9788483309148 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ànec amb peres, arròs de muntanya, bacallà amb xamfaina, faves a la catalana, fideus a la cassola, capipota, pollastre amb escamarlans, conill amb cargols, rostit de festa major, congre amb pèsols, escabetx de sardines, suquet de pescador, calamars farcits, peus de porc amb gambes... són alguns dels...
    Ancho: 220 cm Largo: 220 cm Peso: 1075 gr
    No el tenim, el vols?
    29,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-914-8
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Simon-Ferré, Abraham
    • Nº de pàgines : 232
    • Col·lecció : Milfulls
    • Nº de col·lecció : 23
    Ànec amb peres, arròs de muntanya, bacallà amb xamfaina, faves a la catalana, fideus a la cassola, capipota, pollastre amb escamarlans, conill amb cargols, rostit de festa major, congre amb pèsols, escabetx de sardines, suquet de pescador, calamars farcits, peus de porc amb gambes... són alguns dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional gironina cuinats amb cassola, receptes de tota la vida que no es poden resumir en cinc o sis ratlles, perquè cal explicar-ne els detalls.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades