• El xai a taula

    Receptes per quedar bé i fàcils de fer

    March Pàmpols, Rosa Viena Edicions Ref. 9788483309193 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l?antiguitat. És ideal per a trobades d?amics, familiars, sopars d?estiu i a l?hivern al voltant de la llar de foc. Això, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví.
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 342 gr
    No el tenim, el vols?
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8330-919-3
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : March Pàmpols, Rosa
    • Ilustradors : Bayés de Luna, Pilarín
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : Milfulls
    • Nº de col·lecció : 24
    La carn de xai és la carn més tradicional a Catalunya des de l?antiguitat. És ideal per a trobades d?amics, familiars, sopars d?estiu i a l?hivern al voltant de la llar de foc. Això, ho sap bé Rosa March, autora del llibre, que es dedica a la cria i venda de bestiar oví.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades