• Picades

    El secret de la cuina catalana

    Parellada, Ramón Rosa dels Vents Ref. 9788417909390 Altres llibres del mateix autor
    Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al...
    Dimensions: 210 x 150 x 20 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17909-39-0
    • Data d'edició : 01/10/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Parellada, Ramón
    • Nº de pàgines : 232

    Les receptes de padrines, mestresses i fondes

    Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s'hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l'alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d'aromes.

    El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l'Urgell, de l'Empordà al Delta de l'Ebre... I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.

    Il·lustracions d'Inés Bordas.

Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades