• El libro de las especias

    Del anís al zumaque

    O'CONNELL, JOHN Debate Ref. 9788499926957 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un exquisito recorrido por las especias y una fascinante historia que recopila los usos y tradiciones de los sabores más emblemáticos del mundo. Las especias son algo extraordinario, a su vez familiares y exóticas, nos complace encontrarlas en nuestros platillos favoritos, evocando sabores de paí...
    Dimensions: 236 x 158 x 25 cm Peso: 498 gr
    No el tenim, el vols?
    23,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9992-695-7
    • Data d'edició : 01/11/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : ESPANYOL, CASTELLÀ
    • Autors : O'CONNELL, JOHN
    • Traductors : RINS CALAHORRA, LAURA;MABRES VICENS, MARTA;HOMEDES
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : DEBATE
    • Nº de col·lecció : 018036

    Un exquisito recorrido por las especias y una fascinante historia que recopila los usos y tradiciones de los sabores más emblemáticos del mundo.

    Las especias son algo extraordinario, a su vez familiares y exóticas, nos complace encontrarlas en nuestros platillos favoritos, evocando sabores de países lejanos, zocos árabes, vientos alisios, conquistas coloniales o extensas fortunas.

    El libro de las especias es una introducción a los usos y costumbres de cada una de ellas, desde sus usos alimenticios, medicinales y mágicos, y las fascinantes historias que se encuentran tras los productos culinarios básicos y los lujos más esotéricos.

    Achiote
    Ajenjo
    Ajowan
    Alcaravea
    Algarroba
    Alholva azul
    Amchur (mango)
    Angélica
    Anís
    Anís estrellado
    Asafétida
    Azafrán
    Cálamo aromático
    Canela
    Cardamomo
    Casia
    Cedoaria
    Chile
    Cilantro
    Clavo
    Comino
    Cuasia
    Cubeba o pimienta de Java
    Cúrcuma
    Enebro
    Eneldo
    Fenogreco
    Galangal
    Granos del paraíso
    Hierba de san Benito
    Hinojo
    Jengibre
    Macis
    Mahleb
    Mástique
    Mirra
    Mostaza
    Mumia
    Nardo
    Neguilla
    Nuez moscada
    Orris
    Pimentón
    Pimienta de Etiopía
    Pimienta de Jamaica
    Pimienta de Sechuán
    Pimienta larga
    Pimienta negra
    Pimienta rosada
    Rábano rusticano
    Regaliz
    Sansho
    Semilla de adormidera
    Semilla de apio
    Semilla de sésamo
    Silfio
    Tamarindo
    Vainilla
    Zumaque

    Críticas a El libro de las especias:
    «Inteligente, elegante, evocador.»
    The Times

    «Increíblemente entrañable.»
    The Guardian

    «Hermoso y perspicaz.»
    Daily Mail

Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí de Pebre Negre

Rebràs informació de les nostres activitats i notícies.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades