La llibreria està tancada per vacances del 31 de juliol fins al 25 d'agost. Les comandes que feu durant aquestes dates es començaran a preparar a partir del 26 d'agost. Bon estiu!
Una edición amena y curiosa para todos los públicos, sin pretensiones ni excesivos tecnicismos, que ofrece la posibilidad de conocer algo más el vino: cómo comprar y servir un vino...9788489589889Afers de Comunicació Visu...
ACV
Editado el 19/01/2016
A Lleida sempre s?havia fet vi i havia arribat l?hora que tingués un renom. En aquest exhaustiu compendi que suposa aquest llibre ?el primer d?aquestes característiques de la DO Co...9788499756875Vallverdú Aixalà, Josep/V...
Pagès editors
Editado el 01/11/2015
.Un libro de tendencias que refleja el creciente interés por beber menos pero mejor. .Todavía se habla mucho del gin-tonic, pero regresa la moda de los rones añejos y los whiskys d...9788408145585Bernad Dueñas, Jesus
Planeta
Editado el 01/10/2015
Más de 100 recetas con y sin alcohol para preparar en casa¿Le gustaría aprender a elaborar bebidas artesanalmente? Si la respuesta es afirmativa, este es el libro ideal, ya que con él experimentará el placer de preparar sus propias bebida...9788416138586Wildsmith, Lindy/Summers,...
Blume
Editado el 01/10/2015
150 recetas para saborearUn libro único con las mejores recetas y platillos para disfrutar de la hora del vermut, que incluye decenas de ideas: tapas con latas, a la plancha, fritos, cazuelitas, montadit...9788403507784MONNÉ,TONI
Aguilar
Editado el 01/10/2015
No el tenim, el vols?
19,90 €
Autor: MONNÉ,TONIMarca: AguilarLlançament: 01/10/2015No el tenim, el vols?
100 receptes per assaborir-lesL'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. I un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins...9788490343524Monné, Toni
Cossetània
Editado el 01/10/2015
En los últimos años, el vermut ha ido recuperando su antiguo papel como elemento vertebrador de nuestros encuentros sociales. .Con la ayuda de esta guía, el lector conocerá una se...9788408145288Ester Bachs Romaguera
Planeta
Editado el 01/10/2015
Este año aporta interesantes novedades:.Se añaden más vinos naturales (ecológicos, biodinámicos…).También se incluye un nuevo apartado de enoturismo con las rutas del vino en Españ...9788408142959Alicia Estrada Alonso
Planeta
Editado el 01/10/2015
Manual de sumilleríaLa obra está estructurada en ocho capítulos, que son: introducción a la cultura del vino, la planificación de la bodega, la cata de vinos, viticultura y enología, crianza y embotel...9788490771907Coll Nicolau, Lluís
Sintesis
Editado el 01/09/2015
De la absenta y el brandy al vodka y el whiskyUna obra que descubre los mejores destilados del mundo, a día de hoy. Con información para apreciar cada bebida, sus ingredientes, sus formas clásicas, así como las decisiones que ...9788416138487Harrison, Joel/Ridley, Ne...
Blume
Editado el 01/08/2015
La guía líder de Vinos de Supermercados se publica COMPLETAMENTE RENOVADA en su edición 2016. El autor, Joan C. Martín, es enólogo y escritor, director de bodegas grandes y familia...9788415070542Martín, Joan C.
Los libros del Lince
Editado el 01/08/2015
Una reivindicació històricaD?ençà que els grecs van plantar els primers ceps de moscatell ara fa 25 segles, Catalunya ha estat sempre una terra de vins i de vinyes. Però això no significa que s?hagi arribat ...9788483308257Jordi Alcover/Sílvia Nara...
Viena Edicions
Editado el 01/03/2015
Els llibres de receptes amb formes originals, tot recordant les marques més estimades pels consumidors, arriben al mercat català de la mà d'un dels productes més habituals de la cu...9788416124886Larousse Editorial
Larousse
Editado el 01/03/2015
y otros combinados- Un manual indispensable para los amantes de la coctelería- 365 cócteles y combinados: bebidas con o sin alcohol, combinados con fruta, batidos, ponches y bebidas con café, té o c...9783869415154
NGV
Editado el 01/03/2015
No el tenim, el vols?
9,95 €
Marca: NGVLlançament: 01/03/2015No el tenim, el vols?
La cervesa artesana s?ha introduït amb força a la nostra gastronomia. Varietat, qualitat, imaginació? són algunes de les característiques d?una beguda en alça que s?ha estès per to...9788416124879Freixes Castrelo, Sergi
Larousse
Editado el 01/02/2015
Aquest lloc web emmagatzema dades com a cookies per a habilitar la funcionalitat necessària del lloc, incloses anàlisis i personalització. Pot canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar la configuració predeterminada.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació en la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes cookies.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les cookies estadístiques ajuden els propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de manera anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per a rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.